motorkonvoien 2019

Leif Mikal Skare

Leif Mikal Skare

MOTORKONVOIEN 2019

MOTORKONVOIEN 2019 erstatter det tradisjonsrike Norgesløpet i 2019.
Løpet arrangeres i samarbeid med AMCAR, Lillehammer Veteranvogn Klubb, Motorveteranene Hedmark og Toten Gammelbilklubb.
Vi mobiliserer alle klubbene i LMK og AMCAR for å kjøre landsdekkende konvoier med storslagne arrangementer, fra Hammerfest, Møre , Bergen, Rogaland, Kristiansand, og Halden med felles mål-gang i Lillehammer den 7.juni 2019.


  NKF:   Konvoien som starter fra Stavanger vil komme til Notodden torsdag den 6. juni.  Da håper vi medlemmene vil møte frem for å ta imot konvoien. Det er mulig for de som ønsker det å slutte seg til konvoien og være med til Lillehammer, men det er også mulighet for de som ønsker en kortere tur å bli med konvoien f.eks. til Kongsberg.  Vi regner med at flere av våre medlemmer vil bli med på denne turen til Kongsberg for så å reise hjem igjen når konvoien fortsetter. Konvoien vil ankomme til Tuvensenteret ca. klokken 11.15 og vi regner med at mange av deltagerne da vil ta seg en matbit inne på senteret. Ulf har vært i kontakt med Tuvensenteret og de vil legge til rette for at deltagerne kan få et raskt og greit måltid her i Notodden.

Konvoien ankom Notodden akkurat til avtalt tid og de var 32 biler samlet som kom til parkeringen utenfor Tuven-senteret. De ble mottatt av flere representanter fra klubben vår. Været var ikke det beste men det tok deltagerne pent. Lederen for den aktuelle gruppen, Leif Mikal Skare fortalte at det var sendt ut en mengde informasjon til avisene i distriktet og vi så at Telen var til stede og tok bilder. De fikk også en liten info av Skare. Temaet for konvoien er "Kultur på hjul", for å vise at gamle biler også er en del av vårkulturarv og derfor bør bli tatt mere hensyn til.  Etter ca en halv time satte konvoien nesen mot østover, hvor de skulle få bespisning ved Sølvgruvene på Kongsberg. Noen av våre medlemmer ville følge med konvoien til Kongsberg.

Info om Motorkonvoien. April 2019

Info om Motorkonvoien. April 2019

Nyeste kommentarer

07.06 | 19:27

Hei hvor er linken for påmelding til verdensarvløpet 2022.

18.05 | 13:28

Hei. Har en ROVER P5 (MK 1) som jeg holder på og sette i stand. Håpet er å få bilen godkjent med skilt så den kan brukes i løpet av sommeren